Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Selbu kommune - Kunngjøringer - NB! Sjekk om du eller din bedrift er registrert med riktig telefonnummer for innbyggervarsling!
Hopp til hovedinnhold

NB! Sjekk om du eller din bedrift er registrert med riktig telefonnummer for innbyggervarsling!

 Selbu kommune har et varslingssystem (VARSLING24) for at innbyggere kan varsles med SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon og e-post ved viktige hendelser. Tjenesten heter "Varsling 24".

 Systemet kan bli brukt i situasjoner i forbindelse med feiing, vannstenging, vegstenging, evakuering og andre forhold som krever rask informasjon.
 
Varslingssystemet er integrert med et kartsystem som gjør at kommunen raskt kan varsle alle som bor i et geografisk område.
 
Du må aktivt gjøre en registrering av ditt telefonnummer på adressen din er dersom du:
• Nylig har flyttet eller av andre grunner ikke er oppført med telefonnummeret ditt på adressen
• Har mobiltelefon registrert på arbeidsgiver
• Har hemmelig telefonnummer
 
Det finnes to ulike registre man kan velge å registrere seg i for at vi skal nå privatpersoner (Her kan du også kontrollere om du allerede er registrert).
1. www.norge.no/oppdater-kontaktinformasjon
I dette felles nasjonale kontaktregisteret anbefaler vi å legge inn både mobiltelefon og e-postadresse da mange henvendelser fra det offentlige vil foregå her i fremtiden.
2. www.varslemeg.no
som er et tilleggsregister kun koblet opp mot Varsling24.
 

• Merk: Bedrifter
Bedrifter må registrere nøkkelpersoner ved å gå inn på www.varslemeg.no da telefonnummer til bedrifter ikke kan hentes fra andre kanaler. Dette for at det blir varslet til riktig vedkommende ved en evt. hendelse/infomasjon ved bedriftens adresse.
 
 
 
Oppdatert: 20.04.2017 14:37
Aktuelle sider
 
Selbu Kommune
Gjelbakken 15, 7580 Selbu. Telefon: 73816700. E-post: postmottak@selbu.kommune.no Org.nr: 971197609. Følg oss på Facebook Facebook
Åpningstider: Vinter: 08.00 - 15.30 / Sommer: 08.00 - 15.00 (Skifter:16.mai / 15.september) | Nettstedskart
Selbu Kommune
Gjelbakken 15, 7580 Selbu. Telefon: 73816700. E-post: postmottak@selbu.kommune.no Org.nr: 971197609. Følg oss på Facebook Facebook