Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Selbu kommune - Ny i kommunen
Hopp til hovedinnhold

Ny i kommunen

 Velkommen til Selbu!

På vegne av kommunen ønsker jeg å si at vi setter stor pris på at du har valgt bygda vår som bosted, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med både ansatte og politikere. Som nyinnflyttet har du sannsynligvis mange spørsmål, og vi vil bidra til å skaffe de opplysninger som etterspørres. Om vi ikke har svar på alt sjøl, er vi behjelpelig med å knytte kontakter.

I Selbu har vi et rikt kulturliv, og mange frivillige lag og organisasjoner bidrar til å engasjere både store og små. Ønsker du å delta i noen av disse, har vi navn på personer som vi kan kontakte. Nærheten til Stjørdal og Trondheim gjør også at det er lett å nå andre kulturtilbud enn det vi lokalt kan tilby.

Vi er også kjent for å være arrangementsbygda Selbu. I løpet av året er det utallige arrangementer, noe som viser at dugnadsånda og samholdet er sterkt. Nettopp det samarbeidet som trengs for å holde et så høyt aktivitetsnivå, er verdigfullt for å skape et godt bomiljø. Jeg er sikker på at du har noe å bidra med i dette fellesskapet, og at du også har forventninger til hva vi kan tilby til deg som ny selbygg.

Liker du å fiske, gå på jakt eller bare ta turer i skog og mark, kan du oppleve den flotte naturen vi har. I alle deler av bygda vår, er det lagt til rette for bruk av utmarka både sommer og vinter. Det arrangeres ofte felles turer som du kan delta på. Ved å gå ut sammen med andre, blir du kjent både med bygda og folket her.

Våre lokale medier, Nea radio og Selbyggen, omtaler det meste av det som foregår i lokalmiljøet, og begge disse er derfor viktige kanaler for deg som nettopp har flyttet hit. 

Jeg håper at du vil trives. Vi i kommunen skal i alle fall gjøre vårt beste.

Ta kontakt ved å besøke oss i rådhuset, på telefon 73 81 67 00, eller via
e-post:
postmottak@selbu.kommune.no 

 

Med vennlig hilsen
Inga Balstad
ordfører

 
 
 
 
 
 
Turistinformasjon:
http://www.visitselbu.no  

Ny i Norge

 

Oppdatert: 04.12.2011 14:38
 
Selbu Kommune
Gjelbakken 15, 7580 Selbu. Telefon: 73816700. E-post: postmottak@selbu.kommune.no Org.nr: 971197609. Følg oss på Facebook Facebook
Åpningstider: Vinter: 08.00 - 15.30 / Sommer: 08.00 - 15.00 (Skifter:16.mai / 15.september) | Nettstedskart
Selbu Kommune
Gjelbakken 15, 7580 Selbu. Telefon: 73816700. E-post: postmottak@selbu.kommune.no Org.nr: 971197609. Følg oss på Facebook Facebook