Navigere opp
Hjelp (nytt vindu)
Selbu kommune - Aktuelt - Innbyggervarsling - Sjekk ut at ditt mobilnummer er registrert!

Innbyggervarsling - Sjekk ut at ditt mobilnummer er registrert!

NB! Vedr. vårt varslingssystem til innbyggere:

Selbu kommune har et varslingssystem (VARSLING24) for at innbyggere kan varsles med SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon og e-post ved viktige hendelser. Tjenesten heter "Varsling 24".

Sjekk at du eller din bedrift er registrert med riktig telefonnummer for innbyggervarsling her:

Du må aktivt gjøre en registrering av ditt telefonnummer på adressen din er dersom du:
• Nylig har flyttet eller av andre grunner ikke er oppført med telefonnummeret ditt på adressen
• Har mobiltelefon registrert på arbeidsgiver
• Har hemmelig telefonnummer
Dette gjør du på www.varslemeg.no som er et tilleggsregister kun koblet opp mot Varsling24. Her kan også sjekke om du er registrert.

• Merk: Bedrifter
Bedrifter må registrere nøkkelpersoner ved å gå inn på www.varslemeg.no da telefonnummer til bedrifter ikke kan hentes fra andre kanaler. Dette for at det blir varslet til riktig vedkommende ved en evt. hendelse/informasjon ved bedriftens adresse.

Systemet kan bli brukt i både i normalsituasjoner og i forbindelse med beredskap.
Det ble sist brukt nå 20.desember for varsling om koking av drikkevann i deler av Selbu.

Varslingssystemet er integrert med et kartsystem som gjør at kommunen raskt kan varsle alle som bor i et geografisk område.

Oppdatert: 21.12.2017 13:02
Aktuelle sider

Selbu Kommune
Gjelbakken 15, 7580 Selbu. Telefon: 73816700. E-post: postmottak@selbu.kommune.no Org.nr: 971197609. Følg oss på Facebook Facebook