Informasjonsmøte om Regionalt miljøtilskudd (RMP) den 22. september 2020 kl 18:30 på Selbusjøen Hotell og Gjestegård

Fylkesmannen i Trøndelag vil orientere om de forskjellige tilskuddsordningene som er aktuelle for vår region. Påmelding innen 17.9.20 til Landbrukskontoret i Selbu (i henhold til smittevernbestemmelser), mob.481 38175 .

Oppfordrer dere som søker om regionalt miljøtilskudd (RMP) om å komme på møtet for å få litt input om hvilke tilskuddsordninger det går an å søke på, hvilke krav som stilles i de forskjellige ordningene. Tips og triks i forbindelse med innsending av søknad.