Kommunedirektør Stig Roald Amundsen er innstilt som ny kommunedirektør i Malvik kommune

Kommunedirektør Stig Roald Amundsen:
Jeg vil med dette opplyse om at jeg er innstilt som ny kommunedirektør i Malvik kommune.
Kommunestyret i Malvik behandler innstillingen mandag 25. oktober

Foto: Selbu kommune

Jeg vil understreke at jeg har trivdes og trives veldig godt i Selbu kommune, og at motivasjonen min for å søke jobben i Malvik overhodet ikke handler om noe annet enn at jeg ser det som en sjelden mulighet å bli kommunedirektør i min gamle hjemkommune, samt at jeg er lysten på å ta utfordringen det vil være for meg å utøve samme rolle i en noe større organisasjon og kommune enn Selbu. Selv om jeg er glad for å være innstilt til jobben i Malvik, er det både trist og vemodig å tenke på at dersom kommunestyret i Malvik følger innstillingen – som jeg selvfølgelig både håper og tror de gjør – så innebærer det å måtte ta farvel med en organisasjon, kommune og mange mennesker som jeg er veldig glad i og har hatt stor glede av å jobbe tett og godt sammen med de siste 6 årene.

Med vennlig hilsen
Stig Roald Amundsen, Kommunedirektør i Selbu kommuneNå avventes endelig vedtak i Malvik.
Se hva Malvik kommune skriver på sine nettsider.