Selbu kommune er nå åpent for publikum, men kun etter avtale

Kunder som trenger tjenester fra avdelinger på rådhuset kan igjen besøke oss, men med tiltak mot koronaviruset og endret åpningstid.

Husk at det er likevel mange tjenester som kan løses uten å besøke oss via personlig oppmøte. Ta kontakt på telefon 73 81 67 00 eller på e-post postmottak@selbu.kommune.no for å avtale digitalt møte med oss. Via våre digitale løsninger kan vi veilede deg i mange søknadsprosesser. På denne måten sparer du tid når du skal søke tjenester hos oss.

Ved besøk på rådhuset: NB! Avtal time på forhånd

Skulle du likevel ha behov for å møte oss på Selbu rådhus, så må du avtale time med en saksbehandler på den avdelingen du vil besøke. Vi kan gjøre avtaler for tidsrommet 9.00 til 14.00 på hverdager. Ring oss på 73 81 67 00 for å avtale time.

Du må være helt frisk for å møte oss

Mange av oss på rådhuset ivaretar samfunnskritiske funksjoner. Vi må unngå at det oppstår smitte her hos oss. Du må derfor ikke ha symptomer på forkjølelse når du besøker oss.

Dette gjør du når du kommer til rådhuset

• Da døra er låst, ta kontakt med oss per telefon når du ankommer rådhuset, tel. 73816700, eller ring gjerne direktenr. til saksbehandler hvis du har det. Har du bestilt time er vi alltid klare til å ta imot deg.
  • Alle besøk blir registrert
  • Saksbehandler tar deg med inn på et egnet rom/kontor, der smitteverntiltak er ivaretatt.
  • Etter møtet er ferdig vil saksbehandler følge deg tilbake til utgangen.

Velkommen til oss på rådhuset!