Navigere opp
Logg på
Hjelp (nytt vindu)
Selbu kommune - Ansatte - Konsert120411
Hopp til hovedinnhold

Møt Våren

 Konsertforestilling tirsdag 12. april kl. 19.00 i Selbu kirke.
​Konserten er åpen og gratis for alle med et arbeidsforhold i Selbu kommune.

Leirfivel. Foto Anne SlindKonserten vil bestå av et meget variert program der vi møter våren med sang, dans, musikk og tekst.
 
Vi lover en spenstig forestilling med både lokale- og utenbygds utøvere på høyeste nivå, som vil gi latter, varme og nydelige musikalske opplevelser!
 

Kort info om artistene:

Flukt - et folkemusikalsk svev med stort vingespenn

Flukt2.jpg
Flukt har høstet applaus på flere hundre konserter i inn- og utland, gitt ut kritikerroste CD'er, opptrådt flere ganger på NRK TV og radio, og blitt engasjert til festivaler av internasjonale størrelser som bl.a. Førde Internasjonale Folkemusikkfestival, Falun Folkmusikfestival (S), Festiwal Folkowy (PL) og Nordic Roots (USA). Flukt består av Sturla Eide (fele og hardingfele), Øivind Farmen (trekkspill), Håvard Sterten (trommer) og Mattis Kleppen (bass). Med solid forankring i norsk tradisjonsmusikk, godt ispedd elementer fra Øivinds klassiske bakgrunn og Mattis og Håvards bluesfot, har Flukt en egen musikalsk signatur som har vist seg å slå meget godt an blant publikum.
 

Ingeborg Trelstad


Ingeborg Trelstad er en meget allsidig danser, og har utdanning innen de sceniske dansestilene, klassisk ballett, moderne dans og jazzdans. Hun har videreutdanning i jazzdans og hip hop, og jobber i dag som danser, pedagog og koreograf. Ingeborg bor i Trondheim, men har vokst opp i Selbu. Hun var Fylkeskunstner for Sør-Trøndelag i 2007. Ingeborg vil opptre i et gnistrende samspill med Flukt.
 

Trond-Ove Skrødal

Trond2.jpgTrond-Ove er en skuespiller som behersker spennet fra drama via musikal til komedie til fulle. Har jobbet ved Teater Ibsen og Hålogaland Teater før han ble ansatt på Trøndelag Teater i 1996. Her har han spilt i bl.a Bør Børson jr., Bønder i solnedgang, Kurt koker hodet, Hedda Gabler, Berlinerpoplene, Et juleeventyr, og Den siste viking.
 
Denne sesongen har han medvirket i bl.a. En folkefiende, Romeo og Julie og Et dukkehjem. Fra Selbu huskes han for uforglemmelig innsats i oppsetningen "Sensommer i Selbu" på Norsk Radiomuseum.
 

Rasmus Rohde

Gitarist/sanger/tekstforfatter/komponist/dramatiker
 
Rasmus Rohde er årets "skapende" Fylkeskunstner i Sør-Trøndelag, og frontfigur i barnemusikk-orkesteret "Rasmus & Verdens Beste Band".
 
Bandet mottok Spellemannspris for cd'en "Kyssing e hæslig" i 2008 og nylig også årets Spellemannpris for cd'en "Puppan te Pappa". Han har i tillegg bl.a. laget musikk til Barne-Tv programmet KOSINUS.
 
 

Selbu kulturskole


Fra Selbu kulturskole får vi en smaksprøve av Selbus nye generasjon musikere ved Marte Kjøsnes (keyboard/piano/vokal), Ane Helga Bondahl (fiolin/ vokal), Vegard Kjøsnes (elgitar), Markus Lund (vokal), Simen Korsvold (trommer) og Martin Borelly (elbass). De vil vise at rekrutteringen i Selbus kulturliv er i de beste hender.
 

Ivar Aas / Frode Fredriksen / Øivind Farmen


Et lokalt innslag av høyeste kvalitet. Ivar og Frode er begge ansatt på Selbu kulturskole, mens Øivind er frilans musiker. Sammen med disse, kan man også se frem til medvirkning fra "Selbu Kommunes Meget Blandede Kor"(!)
 

Gå ikke glipp av dette!

Påmelding er ikke nødvendig, men for å ha litt oversikt over hvor mange som kommer, ønsker vi likevel at du registrerer deg ved å godta møteinnkallingen du fikk på e-post. Klikk knappen “GODTA” øverst i e-postmeldingen.

Vel møtt på konsert!

mvh
Arrangementsgruppa
i Selbu kommune
:-) 
 

Invitasjonsplakat-2.jpg
Invitasjonsplakat, sendt alle
ansatte pr. e-post 22.03.11.
 
 
Oppdatert: 13.04.2011 00:06
 
Selbu Kommune
Gjelbakken 15, 7580 Selbu. Telefon: 73816700. E-post: postmottak@selbu.kommune.no Org.nr: 971197609. Følg oss på Facebook Facebook
Åpningstider: Vinter: 08.00 - 15.30 / Sommer: 08.00 - 15.00 (Skifter:16.mai / 15.september) | Nettstedskart
Selbu Kommune
Gjelbakken 15, 7580 Selbu. Telefon: 73816700. E-post: postmottak@selbu.kommune.no Org.nr: 971197609. Følg oss på Facebook Facebook