Navigere opp
Hjelp (nytt vindu)

Ekstern vurdering høst 2010

​Torsdag ettermiddag la vurdererne fram sin rapport der de konkluderer med at Dragsten oppvekstsenter har kommet et bra stykke på vei i å jobbe med digitale ferdigheter i fagene. " Her er fortsatt mye å jobbe med men dere er på god vei, sa vurderer Frode Gjengaar." Han og Sonja Næss er hhv rektor og inspektør i Malvik kommune og har begge lang fartstid som skoleledere.

Oppvekstsjef Ann Kristin Geving i Selbu kommune mente det var både riktig og modig gjort av Dragsten å velge et område som de var i utvikling på. Dere har nå fått god drahjelp videre og mange gode tips til hvordan dere kan løfte dere videre og tilby enda bedre opplæring.

Det var en fornøyd og smilende gjeng med lærere som stilte til fotografering. "Her har vi fått bekreftet at vi har kommet bra igang med arbeidet, samtidig som vi har fått innspill til å utvikle oss videre", sier er sliten men lettet rektor Asbjørn Gaasø.

Her er teamet som fikk presentert rapporten fra de to skolelederne:
vurdering.jpg
Fra venstre mot høyre, elev Andrea Jevne, oppvekstsjef Ann Kristin Geving, vurderer Sonja Næss, faglærer Anne Mansås, kontaktlærer Ingrid Lie Arntsen, vurderer Frode Gjengaar, kontaktærer Grethe Hilde Nilsen, og rektor Asbjørn Gaasø.

Oppdatert: 14.12.2010 20:00

Selbu Kommune
Gjelbakken 15, 7580 Selbu. Telefon: 73816700. E-post: postmottak@selbu.kommune.no Org.nr: 971197609. Følg oss på Facebook Facebook
Åpningstider: Vinter: 08.00 - 15.30 / Sommer: 08.00 - 15.00 (Skifter:16.mai / 15.september) | Nettstedskart