Ta kontakt på telefon 740 777 10 hele døgnet
eller på epost krverdal@online.no
om du opplever vold/trusler i nære relasjoner og trenger noen å snakke med eller et trygt oppholdssted.

Restriksjoner  av besøkende til sykehjem, heldøgns omsorgsbolig og øyeblikkelig hjelp døgnplasser.

Helsedirektoratet har kommet med restriksjoner av besøkende til sykehjem, heldøgns omsorgsbolig og øyeblikkelig hjelp døgnplasser.

Selbu kommune har i dag 9.mars i samarbeid med kommuneoverlegen valgt å stenge inngangsdør slik at  besøkende ikke kan gå rett inn på Selbu Sykehjem og på Nestansringen 67. Kontakt personalet når du ankommer stedet. Telefonnr. henger ved inngangsdøren.

Et nytt coronavirus forårsaker et pågående utbrudd av lungebetennelse i storbyen Wuhan i Hubei-provinsen i Kina. Det nye viruset kan gi luftveisinfeksjon hos mennesker.

Virussykdommen er ikke kommet til Norge ennå og sjansen for å få smitte til Norge er fortsatt liten. Smittesituasjonen og eventuelle smitteverntiltak vurderes fortløpende av kommuneoverlegen, og vi vil støtte oss på WHOs vurdering internasjonalt og Folkehelseinstituttet (FHI) nasjonalt.

Selbu kommunes vedtatte økonomiplan for perioden 2020 - 2023

Selbu kommune har etablert flere ladestasjoner for elbiler til ansatte og besøkende.

Vi håper at ditt lag eller din organisasjon vil være med på VærMed-laget og svare på noen spørsmål, slik at så mange som mulig kan få vite at aktiviteten finnes. Vi samler all informasjonen i en nettportal. Da blir det enklere for alle å finne fram til sin drømmeaktivitet.

Totalt har 325 medarbeidere av i alt 382 mulige svart på undersøkelsen, noe som gir Selbu kommune en total svarprosent på 85. Selbu kommune gjennomførte også i 2016 samme undersøkelse, med en svarprosent på 82. At vi nå har gjennomført samme type undersøkelse i 2019 gjør at vi kan sammenligne med egne resultater fra 2016.

Har du alt du trenger for å klare deg selv i tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? 28. oktober starter en landsdekkende arbeidsuke med fokus på egenberedskap.

Nå har Selbu kommune endelig fått på plass ny hjemmeside!

Vi har prøvd å sette brukeren i fokus, og sidene har en god søkemotor, så vi anbefaler deg å søke etter det du lurer på!