Vi har fulgt med på pressekonferansen fra regjeringen i kveld, og gleder oss over at vi gradvis kan åpne skolene for alle elevene våre. Det vil komme informasjon fra hver skole i morgen, fredag, om hvordan vi løser dette praktisk.

Mai er like rundt hjørnet. Vi håper været blir bedre og bedre, men i år blir disse dagene annerledes enn tidligere år. Det er derfor viktig å snakke med sine unge om dette.

Grunnet mye snø er sesongavslutningen for snøscooter utvidet til og med 5. mai for områder utenom kalvingsland for rein. En skal holde avstand fra kalvingsområdene, der sesongavslutningen er 1. mai (rødt i kartet).

Det er i år mye snø i fjellene, og i forbindelse med smeltingen mener NVE det er en betydelig flomrisiko i Nea. Statkraft bekrefter det samme og sier ved store vassføringer er det fare for at vannet går over sine bredder både langs Neavassdraget og ved Selbusjøen.

ENDELIG- så kan vi ta imot innlevering av bøker, DVD, lydbøker, tidsskrifter mm. Dette etter samråd med kommuneoverlegen og smitteverntiltak utarbeidet av Folkehelseinstituttet.

Selbu kommune åpner ikke for utleie før etter 1. juni.

Det vil bli gjort en ny vurdering innen 20.mai.

Barne- og folketoget, samt kveldsforestillingen i Selbu kirke blir avlyst. Større feiringer inne i grendehus/samfunnshus og inne i skolebygg må utgå.

Tirsdag 21.4 kl. 14:00 blir det live-sending med kommuneoverlege Leif Vonen på facebook.