Alle som ønsker å leie Selbuhallen og gymsalen på Selbu ungdomsskole til trening eller større arrangement i løpet av vinterhalvåret bes å søke skriftlig om dette innen 08.06. Dag og tidspunkt for ønsket treningstid må oppgis i søknaden. Søknader sendes til www.postmottak@selbu.kommune.no

Øverbygda skole og Selbustrand skole åpner for å ta imot elever mandag 11.mai.
Bell skole og Selbu Ungdomsskole åpner for å begynne å ta imot elever fra og med tirsdag 12.mai.

Vi har fulgt med på pressekonferansen fra regjeringen i kveld, og gleder oss over at vi gradvis kan åpne skolene for alle elevene våre. Det vil komme informasjon fra hver skole i morgen, fredag, om hvordan vi løser dette praktisk.

Mai er like rundt hjørnet. Vi håper været blir bedre og bedre, men i år blir disse dagene annerledes enn tidligere år. Det er derfor viktig å snakke med sine unge om dette.

Selbu kommune åpner ikke for utleie før etter 1. juni.

Det vil bli gjort en ny vurdering innen 20.mai.

Tirsdag 21.4 kl. 14:00 blir det live-sending med kommuneoverlege Leif Vonen på facebook.

14. april kan frivillige lag og organisasjoner og arrangører i kultursektoren søke om kompensasjon for korona-avlyste, utsatte eller stengte arrangementer.

Vedtatt i Formannskapet i Selbu 31. mars 20

I forbindelse med at det nærmer seg påskeferie har vi fått mange henvendelser om ulike tema folk er opptatt av. Her gir kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen svar på det mange lurer på.

• Kan jeg dra på camping?
  • Kan jeg ha campingplassen åpen?
  • Vi drar ofte på tur til Storlien for å handle, kan vi det nå?
  • Kan vi stå på slalåm i Åre eller dra på reise til Sverige?
  • Kan vi ha arrangement og sammenkomster?
  • Hva med dugnaden vi har planlagt, kan den gjennomføres?

Ta kontakt på telefon 740 777 10 hele døgnet
eller på epost krverdal@online.no
om du opplever vold/trusler i nære relasjoner og trenger noen å snakke med eller et trygt oppholdssted.