Nå kan du søke drømmestipendet!

I 2020 må en være født tidligst i 2000 og senest i 2007 for å kunne bli nominert til Drømmestipendet.

Vi håper at ditt lag eller din organisasjon vil være med på VærMed-laget og svare på noen spørsmål, slik at så mange som mulig kan få vite at aktiviteten finnes. Vi samler all informasjonen i en nettportal. Da blir det enklere for alle å finne fram til sin drømmeaktivitet.

(Tidligere inkludering av barn i lavinntektsfamilier/ Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom)

Lærings- og mestringskurs for mennesker med Diabetes type 2.

Mandag 25. november kl 9-15.

Premiene hentes i Servicetorget - Selbu rådhus

Totalt har 325 medarbeidere av i alt 382 mulige svart på undersøkelsen, noe som gir Selbu kommune en total svarprosent på 85. Selbu kommune gjennomførte også i 2016 samme undersøkelse, med en svarprosent på 82. At vi nå har gjennomført samme type undersøkelse i 2019 gjør at vi kan sammenligne med egne resultater fra 2016.

Har du alt du trenger for å klare deg selv i tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? 28. oktober starter en landsdekkende arbeidsuke med fokus på egenberedskap.

Årets influensavaksine er kommet.

Selbu legekontor vaksinerer mandag til fredag i tidsrommet 08 – 1430. Ingen timebestilling.
Vaksinen koster 200 kr.

Helsepersonell oppfordres til å vaksinere seg.

Helseundersøkelsen i Nord-Trøndelag (HUNT)  utvides til hele Trøndelag og kommer til Selbu kommune 18. oktober!
En liten halvtimes innsats fra deg kan gi mange mennesker et bedre liv!
Håper de som er innbyggere i Selbu tar seg tid til å bidra i denne undersøkelsen!

Nå har Selbu kommune endelig fått på plass ny hjemmeside!

Vi har prøvd å sette brukeren i fokus, og sidene har en god søkemotor, så vi anbefaler deg å søke etter det du lurer på!