Varmebassenget vil bli sommerstengt i ukene 26-27-28-29 og 30

Pga. av byggeaktivitet ved gamle Selbu sykehjem vil årets rute for barnetoget bli noe forandret. Se kart. Toget starter ved Selbu kirke kl.12.00 og ender opp ved bankplassen slik som før. Barnetoget varer ca. 1 time. Tale ved ordfører Ole Morten Balstad på bankplassen. Møt opp å ta i mot barnetoget med hurrarop 17. mai. Velkommen til en fin feiring av nasjonaldagen.

Artågt fra Selbu og Innbytterpuls og Fosseduren fra Stjørdal underholder!
 Arrangør: Miljøarbeidertjenesten

Frist for å sende merknader til planforslaget er 17. juni 2022.

Se planforslaget her!

Det blir noe redusert fremkommelighet på fylkesveg 6722 Vikvarvvegen like sør for Brauta i Vikvarvet fra mandag 9.mai til fredag 13.mai på grunn av anleggsarbeider.
Det er etablert midlertidig omkjøring med lysregulering på stedet. For spørsmål kan kontaktes Selbu Kommune.

Følgende melding ligger nå ute på Trafikkinformasjon Statens vegvesen:

Under mandagens kommunestyremøte ble Oddveig Kipperberg ansatt som ny kommunedirektør i Selbu kommune. Oddveig arbeider i dag som seksjonsleder i Trøndelag Fylkeskommune og har lang og bred erfaring fra både privat næringsliv og offentlig tjenesteyting. Vi gratulerer Oddveig med jobben og ser frem til å få henne med på laget!

Ole Morten Balstad, Ordfører Selbu kommune

Påmelding til kommende skoleår er nå åpnet. NB! Eksisterende elever må huske å re-registrere seg.Søknadsfrist for nye elever og re-registrering for eksisterende elever er 1. mai.