Vi oppfordrer alle som har vært på landbruksmessen på Lillestrøm 25.-28.november til å være obs på symptomer og ha ekstra lav terskel for å teste seg for Covid-19

Onsdag er vi ute for å ha en hyggelig forebyggede prat om egen brannsikkerhet, og gi ut batteri til røykvarsleren til de som kommer vår vei.

Mandag kl. 08.00 legges det ut 300 doser for Covid-vaksinering på Menighetshuset torsdag 02.12.21

Det kan bookes for 1. dose, 2. dose og for 3. dose for alle over 65 år.( minimum 5 mnd siden dose 2)

SELBU LEGEKONTOR: Telefonen blir stengt i dag fredag mellom kl. 11.30-13.30 pga. testing for Covid-19. Ved behov for øyeblikkelig hjelp, ring 113.

På grunn av reparasjoner stenges varmebassenget idag 25.11.21. Åpnes igjen 13.12.21.

Målet med tilskuddsordningen er å legge til rette for at alle barn og unge skal ha mulighet til mestring og samfunnsdeltakelse.

Selbu legekontor - telefon
Det kan for tiden være mindre tilgjengelighet på telefon ved Selbu legekontor, på grunn av smittetrykket og økt testing (Covid-19).

Formannskapet har i dag fått på plass konstituert kommunedirektør, Geir Håvard Mebust, som starter i jobben 1. januar 2022. Dette da nåværende kommunedirektør, Stig Roald Amundsen, har fått jobb som  kommunedirektør i Malvik kommune. Nea Radio skriver:

NVE informerer om oransje nivå vedr. flom for Trøndelag i dag 23.11.21: