Det inviteres til en ny runde med 17 i Selbu i år også.
Innleveringsfristen i år er 19.oktober.

Ved å logge deg på Min side på våre nettsider, vil du få tilgang til din post fra kommunen, dine fakturaer og eiendommer, din helse og mye mer.

Vi starter med våre vanlige åpningstider:
Mandag:  15.30-19.00
Tirsdag:   10.00-14.00
Onsdag:  10.00-14.00
Torsdag: 15.30-19.00
Fredag:   14.00-19.00
Lørdag:   10.00-14.00
Alle innlevering skjer via innleveringsluka vår.

Men pga covid-19 er det innført noen smitteverntiltak hos biblioteket også.
​​​​​​​Vi ber om at dere følger disse når dere kommer. (se reglene nedenfor)

Kunder som trenger tjenester fra avdelinger på rådhuset kan igjen besøke oss, men med tiltak mot koronaviruset og endret åpningstid.

Inntektsgrensene har nå økt slik at flere kan få bostøtte. Dette er et midlertidig tiltak i perioden april til oktober som skal hjelpe de som er økonomisk rammet av korona-pandemien. Det er beregnet at ca. 13 000 flere kan få bostøtte.

Alle som ønsker å leie Selbuhallen, gymsalen på Selbu ungdomsskole og gymsalen på Øverbygda skole til trening eller større arrangement i løpet av vinterhalvåret 2020/2021 bes å søke skriftlig om dette innen mandag 08.06.20. Dag og tidspunkt for ønsket treningstid må oppgis i søknaden. Søknader sendes til www.postmottak@selbu.kommune.no

Øverbygda skole og Selbustrand skole åpner for å ta imot elever mandag 11.mai.
Bell skole og Selbu Ungdomsskole åpner for å begynne å ta imot elever fra og med tirsdag 12.mai.

Vi har fulgt med på pressekonferansen fra regjeringen i kveld, og gleder oss over at vi gradvis kan åpne skolene for alle elevene våre. Det vil komme informasjon fra hver skole i morgen, fredag, om hvordan vi løser dette praktisk.

Mai er like rundt hjørnet. Vi håper været blir bedre og bedre, men i år blir disse dagene annerledes enn tidligere år. Det er derfor viktig å snakke med sine unge om dette.