Tilbudet er for elever i 1.-10. trinn. Tidspunkt er kl 09.00-15.00. Dette er et gratis tilbud for de som deltar.

Det inviteres til en ny runde med 17 i Selbu!

Postene er aktive fra 1. juni 2022.

For kart og vegbeskrivelser - klikk her

Varmebassenget vil bli sommerstengt i ukene 26-27-28-29 og 30

Artågt fra Selbu og Innbytterpuls og Fosseduren fra Stjørdal underholder!
 Arrangør: Miljøarbeidertjenesten

Frist for å sende merknader til planforslaget er 17. juni 2022.

Se planforslaget her!

Det blir noe redusert fremkommelighet på fylkesveg 6722 Vikvarvvegen like sør for Brauta i Vikvarvet fra mandag 9.mai til fredag 13.mai på grunn av anleggsarbeider.
Det er etablert midlertidig omkjøring med lysregulering på stedet. For spørsmål kan kontaktes Selbu Kommune.

Under mandagens kommunestyremøte ble Oddveig Kipperberg ansatt som ny kommunedirektør i Selbu kommune. Oddveig arbeider i dag som seksjonsleder i Trøndelag Fylkeskommune og har lang og bred erfaring fra både privat næringsliv og offentlig tjenesteyting. Vi gratulerer Oddveig med jobben og ser frem til å få henne med på laget!

Ole Morten Balstad, Ordfører Selbu kommune

Påmelding til kommende skoleår er nå åpnet. NB! Eksisterende elever må huske å re-registrere seg.Søknadsfrist for nye elever og re-registrering for eksisterende elever er 1. mai.