Det varsles herved om at Innbygda bru ("Gamle Garberg bru" beliggende ved Avelsgård/Innbygda barnehage) vil bli stengt for all trafikk fra uke 32 (3.august) og i ca. 2 mnd fremover på grunn av rehabilitering. Tiltaket vil bli skiltet. Trafikken forøvrig forventes å kunne gå som normalt på begge sider av elva.

For spørsmål kan kontaktes Selbu kommune, Jostein Moslet, tlf. 975 59 762

Utkast til ny helse- og omsorgsplan er ferdig og skal til politisk behandling til høsten. Utkast til plan legges nå ut med mulighet for å komme med innspill. Fristen er 10.08.

Helse- og omsorgsplan (PDF, 963 kB)

Vi har så smått gjenåpnet samfunnet. Det er snart sommerferie og mange planlegger å ta ferien andre steder i Norge. I den forbindelse ønsker vi å komme med noen viktige påminnelser og gode tips.

Arbeids- og velferdsdirektoratet informerer nå om at den midlertidige digitale kanalen for henvendelser til NAV-kontoret  for brukere av sosiale tjenester «Skriv til NAV/Ditt NAV» ikke vil være tilgjengelig etter 30.6.2020.

I perioden 22.06. - 16.08. har Selbu folkebibliotek  åpent:
Onsdag  10:00 - 14:00
Torsdag 15:30 - 19:00
Fredag 14:00 - 19:00

Andre halvår 2020 blir delt i 2 terminer med forfall 20 august og 20 november. Feieavg betales 1 gang for året, forfall august. Dette til orientering for kunder tilknyttet kommunalt vannverk/avløp og feiing.

Det inviteres til en ny runde med 17 i Selbu i år også.
Innleveringsfristen i år er 19.oktober.

Ved å logge deg på Min side på våre nettsider, vil du få tilgang til din post fra kommunen, dine fakturaer og eiendommer, din helse og mye mer.