Ungdom i alderen 18–25 år i 2022 som holder på med kunst og kultur – alene eller sammen med andre – kan nå søke Drømmestipendet 2022 og gi seg selv sjansen til å motta 30 000 kroner samt mye anerkjennelse og synliggjøring. Fra 15. september 2021 og fram til 2. desember 2021 kl. 12.00 er det mulig å søke Drømmestipendet 2022

Det vil nå være mulig å bestille tid hos saksbehandlere i Selbu kommune via vår hjemmeside:

Bestill tid

Det kan enkelte dager nå fremover være ventetid på telefonen i tidsrommet 12:30 - 13:30. Dette på grunn av økt mengde testing for Covid-19.

VærMed er et felles folkehelseprosjekt for Frosta, Meråker, Selbu, Stjørdal og Tydal.

I uke 34 og 35 vil Selbu få mange flere vaksiner. Vi vil fortsette å vaksinere på torsdager, og det er fortsatt selvbooking via www.selbulegekontor.no
Booking gjøres tilgjengelig hver mandag morgen kl. 08.00.

Vi inviterer med dette alle til å delta i en idémyldring for å finne et navn på kultursalen i den nye ungdomsskolen.
Svarfrist 5.september 2021

Søknadsfrist: 2. september.

Selbu kulturskole har noen få ledige plasser på følgende tilbud;

trekkspill, el.bass, trommer og blåseinstrumenter som tverrfløyte, kornett, baryton, trombone og klarinett.

Søkere til disse instrumentene vil bli prioritert.

Innbyggere over 18 år som ikke har fått 1.dose, kan booke time til torsdag 19.08.
Fortsatt prioriteres barnehage- og skoleansatte for 2.dose, de kan booke time når intervallet fra 1.dose er 4 uker.
Alle som fikk 1.dose i uke 27 eller tidligere, kan booke time for 2.dose den 19.08.
All booking gjøres på www.selbulegekontor.no

Vi er nå i innspurten av vaksinering med 1. dose for alle over 18 år i Selbu. Vi ber derfor om at alle som ennå ikke har fått 1.dose gå inn og booke tid for vaksine i uke 32 eller 33. Nye doser legges ut hver mandag  kl. 08.00, og det er fremdeles mulig å bestille time til torsdag 12.08.
All vaksinering bestilles på www.selbulegekontor.no