Mai er like rundt hjørnet. Vi håper været blir bedre og bedre, men i år blir disse dagene annerledes enn tidligere år. Det er derfor viktig å snakke med sine unge om dette.

Selbu kommune åpner ikke for utleie før etter 1. juni.

Det vil bli gjort en ny vurdering innen 20.mai.

Tirsdag 21.4 kl. 14:00 blir det live-sending med kommuneoverlege Leif Vonen på facebook.

14. april kan frivillige lag og organisasjoner og arrangører i kultursektoren søke om kompensasjon for korona-avlyste, utsatte eller stengte arrangementer.

Vedtatt i Formannskapet i Selbu 31. mars 20

I forbindelse med at det nærmer seg påskeferie har vi fått mange henvendelser om ulike tema folk er opptatt av. Her gir kommuneoverlege Leif Edvard Muruvik Vonen svar på det mange lurer på.

• Kan jeg dra på camping?
  • Kan jeg ha campingplassen åpen?
  • Vi drar ofte på tur til Storlien for å handle, kan vi det nå?
  • Kan vi stå på slalåm i Åre eller dra på reise til Sverige?
  • Kan vi ha arrangement og sammenkomster?
  • Hva med dugnaden vi har planlagt, kan den gjennomføres?

Ta kontakt på telefon 740 777 10 hele døgnet
eller på epost krverdal@online.no
om du opplever vold/trusler i nære relasjoner og trenger noen å snakke med eller et trygt oppholdssted.

Restriksjoner  av besøkende til sykehjem, heldøgns omsorgsbolig og øyeblikkelig hjelp døgnplasser.

Helsedirektoratet har kommet med restriksjoner av besøkende til sykehjem, heldøgns omsorgsbolig og øyeblikkelig hjelp døgnplasser.

Selbu kommune har i dag 9.mars i samarbeid med kommuneoverlegen valgt å stenge inngangsdør slik at  besøkende ikke kan gå rett inn på Selbu Sykehjem og på Nestansringen 67. Kontakt personalet når du ankommer stedet. Telefonnr. henger ved inngangsdøren.

Et nytt coronavirus forårsaker et pågående utbrudd av lungebetennelse i storbyen Wuhan i Hubei-provinsen i Kina. Det nye viruset kan gi luftveisinfeksjon hos mennesker.

Virussykdommen er ikke kommet til Norge ennå og sjansen for å få smitte til Norge er fortsatt liten. Smittesituasjonen og eventuelle smitteverntiltak vurderes fortløpende av kommuneoverlegen, og vi vil støtte oss på WHOs vurdering internasjonalt og Folkehelseinstituttet (FHI) nasjonalt.